Jääkiekko

Varsinaisen peliajan jälkeen 2-2, mutta Pärssinen tekee jatkoajalla voittomaalin.

Juuri loppui tuo kisojen esittelyjakso ja loppuun näytettiin muutaman vuoden takainen Venäjä-Suomi ottelun viimeinen minuutti, jolloin Suomi oli 3-2 häviöllä, mutta Karalahti teki ylivoimalla kaksi sekuntia ennen pelin loppua tasoitusmaalin ja tasapelillähän Suomi pääsi jatkoon. Vatsa heitti äsken kuperkeikkaa, kun vain muistelin niitä fiiliksiä, kun Suomi tekee maalin.
Kaikkein eniten kaipaan MM-kisoissa kuitenkin Mertarannan _loisteliaita_ selostuksia ja hehkutuksia.

edit. eihän sitä jatkoaikaa tietenkään pelata. Sanotaan sitten, että Pärssinen tekee viiden viimeisen minuutin aikana voittomaalin.

Muistuttaisin vain, ettei alkulohkoissa pelata jatkoaikaa...ja tuosta Suomen ja Venäjän matsista, taisi olla vuosi 99 ja Suomi olisi silloin pässyt tappiollakin jatkoon, mutta tasapelillä Suomi pääsi helpompaan jatkosarjaan ja Venäjä joutui siten tuohon vaikeampaan jatkosarjaan. Tuossa legendaarisessa ottelussahan Venäjä johti parhaillaan ottelua 3-0 kun Alexei Jashin oli tehnyt hattutempun. Suomi kuitenkin nousi tasoihin ja tuo Karalahden maali ja Mertsin huuto kahta sekunti ennen loppua on kyllä yksi hienoimmista suomalaisen jääkiekkoilun hetkistä. 8)

Toinen erä alkoi juuri ja USA johtaa 2-0. Veikkaan että Suomi häviää. En taida viittiä katsoa peliä ollenkaan loppuun. Harmi. Mä niin tykkään pomppia ympäri olkkaria kun Suomi tekee maalin.

Tosi huonolta kyllä näyttää.
Ei pysytä pystyssä ja jäähyjä tulee.

USA onkin pahempi kuin osasin odottaa.

Edit:
Aijai, tässä pitää nyt syödä kaikki sanansa.
Kyllähän ne Leijonat osaa. :)

Hieno peli.

Lyhyt ja ytimetön viesti.

Kärpät voitti mestaruuden, koska meidän pikku-ukolla (4kk) on tutun lähettämä Kärpät-pipo. Kuinkas muuten.

Lätkän MM-kisoissa on se hyöty, että saan rauhassa surffailla netissä, mitä nyt miehen huuto olohuoneessa häiritsee näin ekan pelin perusteella.

Se taas on rasittavaa, että pukukoodini tässä asunnossa on pielessä. Jokaisella muulla, siis jokaisella, 4kk, 3v ja 30v, on lätkäjoukkueen pelipaita. Joten mulla on lieviä ongelmia valita pukeutumiseni pelien aikana.

Se, miten peleissä sitten käy, on mulle arvoitus. Kenties Udmurtia voittaa mestaruuden. Tosin ihan kiva olis, jos Suomi voittais.

Eucalyptus sanoi:

Ei ilúv'auta, se on jo maanpetturuutta ettei uskota parin maalin takaa-ajoasemasta nousemiseen. Melkor soikoon, kyllä Leijonat laittaa Bushin pojille jauhot suuhun! Johan ne nousi 0-2 -asemasta tasoihin, ja kolmannessa erässä pieksevät ne kuin suomalainen mies vaimonsa. Katsotaan vaikka, voitto sieltä tulee kotiin.

Jäit sitten paljosta paitsi kun luovutit niin aikaisin. Siinä oli rangaistus maanpetturuudesta. Usko Suomeen seuraavalla kerralla enemmän.

Mutta eikös riemuitseminen liian aikaisin ole aivan liian optimistista?

Nimim. optimistinen realisti

Mä niin tykkään pomppia ympäri olkkaria kun Suomi tekee maalin.
Kukapa ei tykkäisi? :D

Musta tuntuu että tää eka peli, varsinkin toi eka erä oli semmonen heräämiserä, nyt jätkät tajuaa kunnolla että pelataan. Uskon että Suomi pärjää vaikka alku olis voinu olla pirteämpi. Mitään ei kylläkään olla vielä voitettu mutta toisaalta ei hävittykkään, peukut vaan pystyyn joka olkkarissa.

Pieni optimismi ei ole pahasta, eihän?

Hathaldir sanoi:

Jos jätetään tuollaiset mauttomat kommentit parisuhdeväkivallasta pois, kun kyseessä on kuitenkin vain jääkiekko. Oli se sitten vitsiksi tarkoitettu tai ei, mutta vähän nyt sitä asiallisuuttakin peliin?

Thali the Tiukkis :roll:

:oops: Häpeän. 3-2 tähän mennessä. Nyt täytyy kyllä katsoa loppupeli.

muok: 4-2 :) mutta nyt en taida kehdata näyttää naamaani enää tässä topicissa.

Ah, mie jo luulin, että voittaisin Konnun tulosvedon 3-2 tuloksella, mutta eih, pitää mennä Suomen diivailemaan.. :roll: (3-2 maali tehtiin ei viiden, mutta kuitenkin seitsemän viimeisen minuutin aikana, ja maalintekijäkään ei ollut Pärssinen, mutta nimi alkoi kuitenkin P:llä.)

Eka erä oli kyllä säälittävää kohellusta; mutta onneksi meillä on aina jotain mitä syyttää- jään vika- tietenkin. Toisen erän loppu näytti erittäin lupaavalta ja kolmannessa erässä sai alati istua sydän pahasti pamppaillen. Hyvä peli, nyt voisi jopa näyttää ihan siltä, että joukkueemme osaa tehdä maaleja (vaikken vielä olekaan 100% vakuuttunut).

Jep, kyllähän sitä paikkoja töhrittiin edelleen varsin paljon. Toisaalta myös tulosta tuli ihan kivasti. Minusta tuntuu että tämä joukkue saattaa vielä toimia hyvin. Katsotaan.

Thali sanoi:

Tarkoitus oli kaiken tämän harrastamani Suomi-hypetyksen väliin harrastaa hieman sarkasmia ja ilmaista, että ei tämä ihan niin mahtava paikka ole kuin miltä lätkähuumassa kuulostaa. Menin kuitenkin ehkä vähän liian asiattomaksi. Pyydän anteeksi, jos loukkasin jotakuta. Se ei ollut tarkoitukseni.

SM-liigaa en seuraa oikeastaan koskaan, mutta kyllä nämä MM-kisat saa meikätytön ruudun ääreen joka kerta kun tulee Suomen peli. Kyllähän sitä omiaan pitää kannustaa. :) Eilenkin pilkin sohvalla ja väkisin yritin pitää itseni hereillä että näkisin pelin loppuun. Pahuksen unihiekka kun iski silmiin liian aikaisin. Aluksi koko peli oli aivan sähellystä, mutta onneksi toisessa erässä Suomikin heräsi pelaamaan. Mutta niinhän se on, että kotisohvalta on vähän turhankin helppo käydä arvostelemaan. Taitaa kuulua tähän suomalaiseen ajatuksenkulkuun, (oli sitten kyseessä jääkiekko tai formulat) että silloin kyllä kannustetaan omia kun voitetaan, mutta hävitessä ei edes tunnusteta oman maan kansalaisiksi.

Huvittavinta on katsoa pelejä yksin, koska ei voi olla tuulettamatta kun Suomi tekee maalin. Seurassahan se luo oikein tunnelmaa, mutta yksin tuntuu lähinnä hassulle. Eilenkin pompin täällä yksin pelin aikana. :D

Melilot, sulla on samat taipumukset kuin mun miehellä... se eilen meuhkasi yksinään olkkarissa peliä katsoessaan. Hihkui maaleille ja välillä koulutti tuomareita, kun ei ne tajunneet pelistä mitään... :roll: Huusi tuolla kuin hinaaja ja mä yritin selittää, että hei lapset nukkuu ja tuo tuomari ei kuule sua, huusit miten lujaa tahansa... Sit mies vielä väittää, ettei ole mitään kommentoinut ääneen... Lievää sekoamista urheilua katsoessa? :p

Hyvä Suomipoijjat!
Tuli sitten hilluttua ihan kunnolla. Hyvä, etten ensimmäisessä erässä syönyt koko televisiota. Tuli kaivettua ihan lippukin esille.. :lol: Tänään tulee Kanada peli ja joku täällä jo kärsimättömänä odottelee. Pitäisi lyödä varmaan vetoakin noiden vaahteranlehtimiesten puolesta. Kyllähän tämä tyttö tietysti Suomen puolella on, mutta...
GO CANADA GO!!!!! :D

Nyt on ääni vähän käheänä, kun tuli huudettua eilen. :p
Eka erä näytti toivottomalta, mutta oli nousukin hieno. Hyvännäköistä, energistä peliä (ekaa erää lukuunottamatta, jossa oli ihan käsittämättömiä möhläyksiä) nuorelta joukkueelta. Jäämme odottamaan maanantaita. :D

Mikä siinä muuten on, että joka mm-kisoissa on sama vitsaus näiden maalintekopaikkojen suhteen? Ekassa erässä vedettiin varmaan enemmän ohi kuin kohti maalivahtia (ja silloinkin suoraan päin)

Olipa hyvä ettei Kanada napsinut sitten voittoa. Itävalta olisi oikeastaan jopa ansainnut voiton, mutta kaikkea ei voi saada. Itävallan joukkue vaikuttaa jokatapauksessa ihan hyvältä.